nl_twan (nl_twan) wrote in beneru,
nl_twan
nl_twan
beneru

 • Mood:

Even voorstellen :)

Hallo, ik ben Antoine, ik ben 26 jaar oud en ik volg jullie weblog al een tijdje. Ik ben sinds 2,5 jaar zeer geinteresseerd in Rusland. Mede omdat mijn vriendin daar woont :). Ik woon zelf in Nederland, en het verbaasd me dat er toch nog zoveel mensen in Rusland geintereseerd zijn in Nederland en de Nederlandse taal. Want deze is alles behalve eenvoudig.

Ikzelf woon in Helmond, in het zuiden van Nederland, zo'n 15 kilometer van Eindhoven en zo'n 120 van Amsterdam. Persoonlijk vind ik het zuid-oosten van Nederland het mooiste wat betreft de natuur (maar dat is mijn voorkeur natuurlijk ;-)), voor de cultuur kun je ook in Noord Brabant (de provincie waar Helmond in ligt) terrecht. Maar zeker ook in de andere grote steden van Nederland. Tenminste, dat zijn grote steden voor ons ;-), wij vinden 600.000 mensen al veel, terwijl dat niets is vergeleken met Moskou bijvoorbeeld. In Helmond wonen slechts 80.000 mensen. Voor jullie lijkt dat net een dorp ;).

Ik ben intussen twee maal in Rusland geweest, en hoop er nog vaker te komen. Ik vind Rusland een zeer fascinerend land. Vooral de cultuur en de mensen doen voor een westerling vreemd aan soms, maar heeft toch wel zijn charme vind ik.

Afijn, zover mijn introductie :). Ik hoop dat er nog veel interesante dingen op dit weblog zullen komen. Hopelijk in het Nederlands, want mijn Russisch is nog niet zo heel erg sterk ;)

Groetjes
Antoine
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 8 comments